Binnen uw organisatie dienen allerlei werkzaamheden te worden ingepland en uitgevoerd om het pand in goede conditie en representatief te houden. Dit kunnen “klussen” zijn maar ook planmatig onderhoud. Echter, iedereen is te druk om ook maar iets te kunnen regelen/plannen en daarnaast moet je er een beetje verstand van hebben. Ook de diversiteit aan leveranciers maakt het niet gemakkelijker.

Thissen Services heeft voor u de oplossing. Één loket voor bijna alle werkzaamheden en dienstverlening!

Thissen Services werkt met een servicedesk. Deze servicedesk is het loket waar u met uw eigen inlogcode uw opdracht/aanvraag kunt inleggen. Dat geeft een goed gevoel, want uw probleem is direct onze uitdaging geworden. Via deze servicedesk kunt u zich op elk moment van de dag op de hoogte laten houden van de status van uw opdracht.

Wij werken samen met zorgvuldig geselecteerde bedrijven die staan voor kwaliteit tegen een faire prijs. Doordat wij de werkzaamheden van deze partijen gezamenlijk aanbieden, kunnen wij niet alleen scherpere tarieven voor u bedingen, maar ook de werkzaamheden samenvoegen op één verzamelfactuur per maand met een duidelijke specificatie, desgewenst op kostenplaats. Bovendien krijgt u eenmaal per kwartaal een managementrapportage. Heeft u meerdere locaties? Geen probleem want Thissen Services heeft een landelijke dekking! Natuurlijk werkt Thissen Services ook samen met reeds aan u verbonden leveranciers.

Alle werkzaamheden op het gebied van facilitair- en technisch beheer, kunt u via Thissen Services laten uitvoeren. Om u goed te laten informeren en een voorstel op maat te krijgen, kunt u het beste een afspraak maken. Wij komen graag bij u langs.